Teamleider op Fort aan de Klop, hoe werkt dat?


‘Als teamleider is het soms flink aanpoten, daar hou ik van. Ik voel me zo welkom, thuis en gewaardeerd op het fort.
Precies dát gevoel wil ik de mensen in mijn team en onze gasten geven.’

Iedereen telt mee

Suzanne: ‘Ik hou van de diversiteit in ons team. We hebben scholieren, moeders en studenten. Beginners en ervaren krachten. Collega’s uit Oekraïne, Syrië en Italië. Eigenlijk voelt het als een grote familie. Ik sta open om met iedereen samen te werken en ik ben nieuwsgierig naar ieders verhaal. Als team vullen we elkaar goed aan. Samen bezorgen we onze gasten een warm welkom en een mooie tijd op onze locatie.’

Knallen voor de gasten

‘Op onze werkplek hangt een positieve vibe, de sfeer is heel easy. Ik heb dat in de horeca wel eens anders meegemaakt. Die sfeer maakt dat we als team met een glimlach staan te knallen voor de gasten. Want we willen allemaal dat elke gast zich fijn voelt bij ons.’

Afwisseling en flexibiliteit

‘Werken bij Fort aan de Klop vind ik een feestje. De afwisseling tussen het Terraseiland en de partijen verveelt me nooit. Ik werk hard, maar draag de verantwoordelijkheid met veel plezier. Dat komt doordat ik de onregelmatige diensten prima kan combineren met mijn gezin. Per week of maand geef ik mijn beschikbaarheid door en we plannen de werktijden in overleg. In de horeca is dat best uniek.’Source link


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *