Fort aan de Klop | Blog


Vertel, wat heb jij toch met Fort aan de Klop?

“Grappig hoe ik steeds weer bij jullie op ’t fort terechtkom. Soms is het gepland, bijvoorbeeld als ik met mijn gezin ga fietsen en koffie met gebak bestel op het terras van ’t Wachthuis. Of de keren dat we naar Kermis de Klop gingen. Ik kom er ook weleens onverwacht terecht. Dat was voor het eerst tijdens een strategiedag van Frankwatching, waarvoor ik heel wat jaren geleden werkte als eindredacteur en nu nog af en toe inspring voor marketing en onderzoek. Toen we met Bier en Appelsap, waar ik sinds 2015 met veel plezier aan meewerk, een boek gingen maken, kon Fort aan de Klop daar niet in ontbreken. Mijn dochter Milou vindt het heerlijk om er door het gras te banjeren en naar de beestjes te kijken terwijl wij op het terras zitten.”

En wat deed je toen in de Botanische Tuinen?

“Dat was voor de kick-off meeting van de eerste editie van de Utrechtse Waterlinie Wandeltocht, waar ik samen met Michael Gane en Mattijn Boerkamp aan werkte. En zeg je waterlinie, dan zeg je natuurlijk Fort aan de Klop. Ik mocht de marketing en communicatie van dit evenement voor mijn rekening nemen. Een pittige uitdaging, want het is gewoon niet heel eenvoudig om een nieuw evenement in de markt zetten terwijl er al zo veel georganiseerd wordt. Maar niet eenvoudig is vaak héél leuk! Op 19 oktober 2019 was het zover: de wandeltocht voerde (2.000!) wandelaars door de Nieuwe Hollandse Waterlinie, deels overdag en deels ’s avonds in het donker. Fort aan de Klop lag aan het begin van de route. Er was niet alleen een stempelpost, maar de deelnemers konden er ook genieten van theater, eten en drinken, muziek… wat een sfeer! Daar konden zeker niet alle forten op de route aan tippen.”Source link


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *